cazare predeal ziua indragostitilor

Wiki Article



cazare munte predeal cu piscina
Acest loc este suitable pentru familii, cupluri sau pentru un grup de prieteni. Apartamentele sunt utilate complet și mobilate present day, terase confortabile cu vederi uimitoare asupra munților, iar piesele de decor foarte bine concepute. Cu garsoniere de lux, apartamente moderne cu one, 2 și 3 dormitoare și saloane comune superbe, o curte în aer liber și un centru de Conditioning 24/7, această comună aduce comoditate și un simț al comunității în throughța de lux.

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimii comercianți la care poți plăti cu cardul de masă Edenred și ce promoții și oferte unique avem pentru tine.

Despre Sofia Cu puţin sub un milion de locuitori, Sofia este oraşul cu mai multe faţete din vestul Bulgariei. În afara monumentelor istorice şi a locurilor romantice cu cafenele primitoare, oferă bulevarde animate şi, nu în ultimul rând somptuozităţi arhitectonice de pe vremea regimului comunist.

În curând vei primi pe email oferte speciale pentru a fi la curent cu promoțiile și ofertele special la restaurantele partenere.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe website-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ 500 m si la sixty m de Dn1. Parter: Living, dormitor cu descopera baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Va asteptam la Predeal, cazare predeal pensiune completa la Pension Casa del Sol, unde speram sa nu va lipseasca nimic si sa va simtiti ca acasa, va asteptam cu drag despre si va dorim ca sederea la noi sa va aduca mereu multe amintiri frumoase, de suflet si cu ...

Casa se află la intrare in Predeal pe partea dreapta dinspre Azuga aproximativ five hundred m si la sixty m de Dn1. Parter: Residing, dormitor cu baia pe hol, bucătărie complet utilata pt turisti. Etaj : trei dormitoare cu baie proprie ...

Vã punem la dispoziţie posibilitatea de a avea o paginã de prezentare a campingului dumneavoastrã pe acest Web site si de a beneficia contra Value de publicitate prin banner promotion.

It can be a unprecedented location to stay, incredibly near Sinaia center. The homeowners are awesome people today. The accommodation may be very comfy plus the breakfast is excellent.

LV Luxury Apart - Just one minute from educate station se află în Predeal și oferă cazare cu WiFi gratuit și vedere la grădină, precum și o grădină.

We favored The truth that there descopera was snow over the ski slopes (With all the help from the snow machines). Having said this, the slopes were being really icy, accessibility was hard with ice to the actions with the stairs for the slopes.

Vila dispune de eight camere, din care 6 camere cu baie proprie, un living cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au vedere catre muntii Bucegi. Tot la parter este cazare predeal hotel orizont si bucatarie complet ...

Este locul ideal și pentru copii și asta pentru că aici, se pot bucura de un spațiu enorm în care pot explora natura.

Report this wiki page